google-site-verification=yJ7DW60oqTTD9Zy6_K4nM83Vj7mub8Mt0Bgshak6lRg

Відкрито філіал в м. Дніпро

25.05.2021

Розширення обріїв та поліпшення якості роботи – основні двигуни розвитку компанії “БЕТОНЕНЕРГО“. Нам важливо бути лідерами – тому ми стежимо за технологічними процесами на виробництві та впроваджуємо нові розробки. Щоб бути лідерами в очах клієнтів – “БЕТОНЕНЕРГО” надає якісний сервіс і професійний результат.

Щоб розширити географію послуг, ми прийняли рішення відкрити філію компанії в Дніпрі. У філії працюватимуть точно так же завод і офіс компанії.

Крім надання всіх послуг, наші фахівці допоможуть вам з такими завданнями як:

  • Гнучка і порізка для армування залізобетону,
  • Плазмова різка металу,
  • Контактна зварювання арматури,
  • Проектування ЖБК,
  • Виготовлення форм для ЗБВ,
  • Доставка ЗБВ,
  • Будівництво,
  • Послуги правильно-відрізного верстата.

 

Також на нашому заводі є склад з виробами. Там можна швидко знайти і купити типові вироби для теплопостачання, підстанцій і енергетичних об’єктів, водопостачання та каналізації, будівництва доріг, нафтогазопроводів і промислового будівництва. Якщо ж у вашому проєкт закладені нестандартні бетонні вироби, наші співробітники зроблять коригування в виробничому процесі і на виході виходять вироби з бетону за індивідуальним замовленням.

 

В офісі в Дніпрі працює відділ проєктування. У нас в команді працюють висококваліфіковані професіонали, які виконують роботу якісно і на совість. Проєктант компанії “БЕТОНЕНЕРГО” знаходять індивідуальний підхід до кожного замовника і кожен наш проєкт – унікальний. Ми зможемо запропонувати самі технологічні рішення і методи роботи, які дадуть найкращий результат.

 

Якість, інновації, індивідуальний підхід – ось три стовпи, які організовують роботу на заводі ЗБК. Саме вони роблять нашу компанію «БЕТОНЕНЕРГО» недосяжною для конкурентів в Україні і за кордоном.

 

Наша адреса: м. Дніпро, проспект Б. Хмельницького, 153.

Телефон: +38 067 433-72-46

dnipro@betonenergo.com.ua 

Поділитись в Facebook Поділитись в LinkedIn Зберегти в Pinterest